Aramanın Ana Kısmı

Telemarketing List offers curated phone lists for targeted marketing efforts. Expand your customer base with high-quality telemarketing leads.
Post Reply
roseline371277

Aramanın Ana Kısmı

Post by roseline371277 »

Aramanın ana kısmı değerle ilgilidir. Onlara yardımcı olma şansınız var. Nasıl yardımcı olabileceğinizi açıklamalısınız. Onlara tüm detayları vermemelisiniz. Daha fazlasını öğrenmek istemeleri için bir sebep vermelisiniz. Faydalar hakkında konuşmalısınız. Sonuçlar hakkında konuşmalısınız. Örneğin, "Şirketlerin para tasarrufu yapmasına yardımcı oluyoruz." veya "Şirketlerin daha fazla müşteri edinmesine yardımcı oluyoruz." Bu sizin değer teklifinizdir.

Adım: İtirazlarla Nasıl Başa Çıkılır?

İtirazlarla karşılaşacaksınız. Karşınızdaki kişi "Meşgulüm" veya "İlgilenmiyorum" diyecektir. Buna hazırlıklı olmalısınız. Sinirlenmemelisiniz. Sakin olmalısınız. Bir planınız olmalı. "Meşgul olduğunuzu anlıyorum. Neden aradığımı açıklamak için 30 saniyeniz var mı?" diyebilirsiniz. Saygılı olmalısınız. İtirazı aşmanın bir yolunu bulmaya çalışmalısınız. Çok çabuk pes etmemelisiniz.

Adım: Harekete Geçirme Çağrısı

Aramanın sonu en önemli kısımdır. Bir toplantı talep etmelisiniz. Ne istediğinizi sormalısınız. "Gelecek hafta 15 dakikalık bir görüşmeye açık mısınız?" veya "Kısa bir toplantı için size takvim daveti gönderebilir miyim?" diyebilirsiniz. Spesifik olmalısınız. Net bir sonraki adım istemelisiniz. Görüşmeyi bir plan yapmadan sonlandırmayın. Amaç bir toplantıdır.

İyi Bir Listenin Önemi

Aranacak kişilerden oluşan iyi bir listeniz olmalı. Listede doğru kişiler olmalı. Ürününüze ihtiyaç duyabilecek kişiler olmalı. Bir listeyi LinkedIn'den edinebilirsiniz. Bir şirketin web sitesinden edinebilirsiniz. İyi bir liste size çok yardımcı olur. Aranacak doğru kişileri bulmanıza yardımcı olur. Zamanınızı boşa harcamamanızı sağlar. İyi bir liste, iyi bir sürecin başlangıcıdır.

CRM'nin Rolü

CRM özel bir araçtır. Bir Müşteri İlişkileri Yönetimi aracıdır. Aramalarınızı yönetmenize Telefon numarası listesi yardımcı olur. Bir kişi hakkında not tutmanıza yardımcı olur. Ne zaman takip etmeniz gerektiğini hatırlamanıza yardımcı olur. Aramalarınızı takip etmenize yardımcı olur. CRM çok önemli bir araçtır. Organize olmanıza yardımcı olur. Daha iyi bir satış elemanı olmanıza yardımcı olur. Kimi aradığınızı hatırlamanıza yardımcı olur.

Image

İyi Bir Soğuk Arayanın Zihniyeti

İyi bir soğuk arayan, iyi bir zihniyete sahiptir. Reddedilmekten korkmaz. "Hayır" cevabından korkmaz. Yardımseverdir. Profesyoneldir. Saygılıdır. Her "hayır"ın onları "evet"e yaklaştırdığını bilir. Aceleci değildir. Sorun çözücüdür. Rehberdir. İyi bir zihniyet size çok yardımcı olur. Başarılı olmanızı sağlar.
Post Reply